Твърди кости: съвети, за да ги поддържа здрави

Протеини от червено месо от костите, за да се накисва на калций, а също и по тази причина е важно да сведе до минимум използването и повишаване други продукти, които могат да увеличат тази процедура. Думата „отслабване на костите“, както и „жена“ са склонни да вървят ръка за ръка, смята, че жените са една от най-изложени на влиянието на тази болест. Въпреки че в закона освен това, генетични аспекти, житейски навици, а също и енергия, обикновено, е от решаващо значение. Точно тук, след това, на 10-ката, за да поддържа костите, твърди, дори и след.

Твърди кости: съвети, за да ги поддържа здравиВсеки път, когато ние обсъждаме остеопороза, ние вярваме, че жените от 55, а също и на 70 години, защото това е възрастта, при което костите са много по-крехки, а също и в по-висока опасност да пострада от пукнатини. Като се започне с менопаузата количеството на естроген в организма намалява, създавайки от декалцификация на костите. Въпреки това, нивото на калций започнете сега се намалява с 30-годишна възраст. Затова той предложи да се приеме вече няколко средства в по-млада възраст. Можем да твърдим, че това е възможно, за да избегнете отслабването на костите, като поддържа богата на калций диета през целия си живот, е до мозъка на костите започват да се носят. Ако страдате от остеопороза, нашите предложения, със сигурност ще ви помогне във всеки случай, за да направи костите по-здрави и да увеличите вашите книги на калций.

Държат под контрол на теглото

Трябва да се намери правилното тегло за възрастта си, а също и растеж. Всички ние имаме идеално тегло, което ни кара да се чувствам страхотно, а също така здрави и балансирани. Особено за жените, не за „да бъда слаба“, тъй като ние никога не трябва да забравяме, че в крайности не са добри. Наднорменото тегло представлява допълнителна партиди в костите, изтощава и компромиси. В различните друга страна, да бъде много постно има неблагоприятни последици, тъй като той кара тялото да се консумират получава калций в тъкани и костите.

Държат под контрол на теглотоВ крайна сметка, не забравяйте: за да има здрави кости, трябва непременно да запази подходящото тегло. Значението на витамин D Можете да намерите витамин D в аптека. Това е хранително вещество, укрепва костите и подобрява усвояването на калций, съдържащ се в храната, за да се избегне губи. Витамин D се съдържа в сьомгата или мляко, но материалът не е изключително висока. Ние в крайна сметка съветвам ви да се консултирате с лекар, за да предложи добавки, които ще откриете в аптеките.

Предимства на витамин K

Били ли сте някога се натъкнах на витамин К? Може би това не е толкова добре познат като витамин С, но именно благодарение на тази хранителни вещества, които възстановяват костната тъкан. Това също прави костната основа на много по-трайно и по-силни кости. Да Не забравяме и това, че костите са „жив материал“, което изисква сили и постепенно се обновява. Кафе-това е здравословно и балансирано хранене, ако консумират алкохол умерено. Това означава не повече от 2 чаши на ден За повишаване на нивото на витамин К, ви е необходимо да се увеличи консумацията на:

  1. Спанак.
  2. Броколи.
  3. Swiss chard.
  4. Крес вода.
  5. Салата.

Тема млечни продукти, както знаете, винаги повдига много спорове. Големи или те заплашват нашето здраве? Млечните продукти съдържат здравословни протеини от животински произход, които все не могат правилно да почистват, след това се нуждаете, за да се определи, ако млякото е прекрасен или не. Има мляко, богато на калций и витамин D, което може да бъде много полезно. Въпреки това, има и други активни съставки, богати на калций, което може да подобри здравето, като пример.

Интересът към витамин E!

Интересът към витамин E!Според статия, публикувана наскоро в списанието Nature лекарства, прекомерната консумация на витамин е (съдържаща се в слънчогледовото масло, авокадо, бадеми или фъстъци), причини за развитието на остеокластите, клетките, вид, който се консумира на костите, а също така допринася за отслабване на костите. Това означава, че, независимо от това, витамин е е прекрасен антиоксидант, ние настояваме да се намали използването на, и то не през цялото време се вари със слънчогледово масло.

  • Вместо това, използвайте зехтин, а също така можете да видите, как може да подобри здравето на костите. Нищо не се случва, ако се консумират газировку или два пъти в седмицата всеки веднъж в известно време.
  • Въпреки това, трябва да се има предвид, че сред компоненти, които са включени в тези сладки напитки, има киселина, която е пряка наезды на здравето на костите. Limitatene консумирана електроенергия!
  • На вниманието на червено месо Червено месо в изобилие ПАТ протеини, които стартират киселина в кръвта може да се неутрализира калций, предотвратяване на образуването на костите, за да го поеме.

Да го промените с постно месо, като Турция или птици. Да се забрани пушенето Ние го препоръчваме често, в много от нашите постове. Не е поведение на много по-несигурни и опасни за здравето. Никотин в кръвта, освен това, врагът направо за игра на зарове, защото това намалява плътността.

Shares 0