Вие знаете най-добрите начини за борба с очите си?

Това е необходимо за защита на очите от външни фактори като слънчевата радиация, освен това, за да се оправи с нашите продукти. Усещане за зрение, както и състоянието на очите ни е необходима, както и това, че петдесет на сто от информацията, която получаваме от околната среда се отнася до нас чрез тях. В действителност 95 процента от испанците да си помисля, че това е един от най-полезните и загуба на което, разбира се, би било много по-голямо. Въпреки това, голямата част от населението всъщност не е привлечен към КОЛЕКТИВЕН визуално широко през 2014 година, според информация от бял публикуване визия в Испания, тъй като те казвали, че чувстват, че са видели правилно (72%), или поради факта, че те не възприемат никакви тип признаци и симптоми (68%).

Тук, клиничен специалист Едуардо Гонзалес-беше обяснено, че очите са един от по-малки размери на тялото, но и най-крехка нашето тяло. Работи в координация с мозъка, за да тълкува Размер, форма, цвят и структура елементи, които граничат с нас, с изключение на обхвата, в който те се намират или скоростта, с която те передислоцируют. За да се повиши разбирането сред обществеността за значението на грижите за очите, лекарят поставил декалога насоки:

Се грижи за храната

Се грижи за хранатаОпитайте се да се консумира храна, богата на витамин А, който е необходим за представяне. Освен това, моркови съдържа аспержи, кайсии, нектарини, както и мляко. Освен това, ако сте диабетик човек, високо кръвно налягане или холестерола, грижи и хранене-това е особено важно. Запази очите си хидратирана. Особено при работа в предната част на компютъра, това е добра идея, да често да мига. Има освен това проветрете стаята, както и, при необходимост, се използват овлажнители.

Ако все още страдат от сухота на очите, можете да помислите за конкретни решения, които са готови да повръщат. И, разбира се, да се пие много вода през деня. Следете за осветлението. Когато работите, проверка или различни други предмети на зрителната работа, уверете се, че имате достатъчно светлина, за да се предотврати умората на очите. Той също така предложи да правим кратки почивки, за да поглед останалите.

Tv вижда на разстояние

Tv вижда на разстояние

Като пример, устройството 32 инча трябва да се прави с 2 метра, а също така и между 46, около два и половина. Нито е препоръчително, за да видите това е твърде много часове на ден или да позволяват на децата си да го използват. За защита на вашия компютър. С цел избягване на зрителната умора, има нещо, което е на компютъра, колкото и на разстояние не по-малко от петдесет сантиметра от очите, а също и в развиващите се под ъгъл от деветдесет градуса.

Освен това е важно да се използват за филтриране или скрийнсейвъри, а също така да регулирате яркостта на дисплея, да намалите неговата сила. Използване на очила при шофиране. Ако ви предлагат един очен лекар, винаги използвайте очила по време на шофиране. Заедно с избягване на естетически изтощение, за повишаване на вашата сигурност и сигурността на околните, повече от всичко, и през нощта. Освен това, не забравяйте да носите предпазни очила в капака на кутията.

Да се носят слънчеви очила

Да се носят слънчеви очилаСлънчева радиация може да бъде много опасен за очите, така че ние трябва да ги защитава с чифт слънчеви очила, сертифициран филтър за ултравиолетовите лъчи. Със сигурност ще ви предпази и от други представители на екологични агресивна за очите, като вятър или дим. Вземете със себе си слънчеви очила, също така, когато тренирате извън спорт или каране на велосипед. Да се грижи за здравето на контактни лещи. Продължава да се обадите лещи в ситуацията е чиста, а също така са лишени от микроби, а също така отговаря на т указанията за ежедневно почистване.

Вие не трябва да се предотврати, следи от грим, замърсяване на обектива или на ситуация, в която консервного на завода. Да открият, като удар в очите. Лечебният масаж се извършва с умерен натиск около очите или върху тях са много полезни за намаляване на напрежението, който се развива в очите, както и мускулите, които ги заобикалят. Освен метод за тренировки, регулиране на стрес, или мускулите на почивка могат да се премахнат естетически умора.

Shares 0